Månedens Forlag

Underwood Ink. bestræber sig nu også på månedligt at præsentere et nyt forlag. Der vil blive tale om både danske og udenlandske forlag med skønlitteraturen i højsædet og prisværdige og underfundige udgivelser på backlisten.

Forlagets bøger vil måneden lang være til salg påført klækkelig klædelig rabat.

 

 

Månedens Forlag juni 2009

 

Forlaget Rosenkilde Bahnhof

 

Rosenkilde Bahnhof blev stiftet i 2007 og udgiver skønlitteratur og litterær faglitteratur med navne som bl.a. Virginia Woolf, F. Scott Fitzgerald, Tony Parson, Michael Kneale, Steven Millhauser (vinder af Pulitzer Prisen) og debutanten Stine Bork Kristensen.

 

Her i foråret har Bahnhof oversat og udgivet E.M.Forsters roman ”Howards End” om sociale forhold, livsanskuelser og kærlighed i det tidlige 1900-tals England, samt ikke mindst den spændende kinesiske forfatterinde Xiaolu Guos ”20 brudstykker af en hungrende ungdom”

 

Om ”20 brudstykker af en hungrende ungdom”

Fra et beskedent bondeliv i en idyllisk, men kvælende kinesisk landsby til Beijings beskidte skønhed. Det er længslen efter ’de skinnende ting’ i livet, der driver den unge pige Fenfang mod storbyen, hvor mulighederne, men også ensomhed og kynisme lurer.

 

I hele juni måned giver Bahnhof og Underwood Ink 20 % rabat på samtlige af forlagets udgivelser.

 

God læselyst!

Underwood Ink. Ryesgade tredive A, Toogtyvenulnul. København N. Telefon +45 35 35 55 53.
Lav din egen hjemmeside med mono.net
"));